top of page

Коледни вълшебства за стотици деца в неравностойно положение


В навечерието на най-светлите празници от годината, с подкрепата на много от нашите клиенти и партньори, ние от Булагро успяхме да помогнем на стотици деца в неравностойни положение да изживеят вълшебството на Коледа!

Със събрани средства от благотворителната ни кампания фондация "Христофор Бунарджиев" вече започна оганизирането на Коледни тържества за деца, лишени от родителски грижи, както и за младежи и пълнолетни лица с увреждания, настанени за отглеждане в социални институции. Включените в инициативата домове са: КСУДУ и Защитено жилище за деца - гр. Мездра, ДЦДМУ "Сърчице" - с. Горски Сеновец, ЦНСТМУ - гр. Горна Оряховица, ЦКОДУХЗ - гр. Дебелец, ЦНСТ и ПЖ за деца, ЦКОДУХЗ и ДХС "Света Петка" - гр. Благоевград, ЦНСТ - с. Борован, ЦНСТ - с. Г. Геново, ЦНСТ и ДСХ "Сем. Д-р Калинкови" - гр. Самоков, КСУДУ - гр. Роман, ДЦДМУ "Зорница", ЦНСТ, ЦНСТМУ и ПЖ за деца - гр. Враца, ЦНСТ - гр. Стражица, ЦНСТ 1, 2 и 3 и КСУБДУ - гр. Велико Търново, ЦНСТ и ДЦПДУТС - гр. Хасково, както и ДПЛУИ - с. Драганово.

За малчуганите бяха организирани вкусни почерпки с лакомства, забава с аниматори и разбира се - много подаръци, поднесени им от самия Дядо Коледа! Блясъкът в невинните детски очи и усмивките на лицата им са най-голямата награда за доброто, което всички ние ЗАЕДНО успяхме да сътворим!

Благодарим на всички, които откликнаха на нашия призив и отвориха сърцата си за нашата кауза!

Огромно благодаря изказваме и на целия екип на НФ "Свети Никола", начело с г-жа Недка Младенова, които са хора с огромни сърца, трудещи се неуморно, за да направят нелекия живот на тези деца малко по-светъл!

Да направиш добро, да дадеш шанс за достоен живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от опора, да вдъхнеш кураж, когато някой е обезверен - това е наистина възвишено!

Благотворителната ни кампания продължава до края на годината, а с остатъка от събраните средства ще помогнем на най-нуждаещите се домове да осигурят подходяща среда за отглеждане на дечицата.

Целият екип на БУЛАГРО и Фондация "Христофор Бунарджиев" Ви желае щастливи празници, изпълнени с мир, топлина и домашен уют!

Comentarios


bottom of page