top of page

Нови мебели и кухня за потребителите на КСУДЛУ Мездра

През изминалия месец, със средства от коледната благотворителна кампания на Булагро Груп, успяхме да подменим голяма част от старите мебели и уреди в сградите към комплекса от социални услуги в гр. Мездра.


Директорката г-жа Камелия Каменова се обърна към нас с призив за помощ:

"Голяма част от сградите, в които са настанени общо 56-те деца, се нуждаят от ремонт. Огромен проблем има в Защитено жилище 2 , като там се борим с влага. Голяма част от мебелите са за смяна, както и санитарното оборудване. Преходно жилище се намира в основната сграда на КСУДЛУ гр. Мездра. При него се явява същият проблем с влагата. Откакто е направено преструктуриране на услугите, не е правен ремонт. В преходно жилище се явява огромен проблем с кухненските шкафове, които са изгнили. Липсват вратички и са в много лошо състояние. Нужни са ни нова кухня, маси, столове, както и материали за ремонт и изолиране на влагата. В Защитено Жилище 1 имаме нужда от ъглов диван, тъй като е в много лошо състояние. ЦНСТ 2 има нужда от нов диван за стаята по занималня на децата. В момента нямат мебели там, а той е необходим, защото седят по земята. ЦНСТ 3 за деца без увреждания се нуждаят от 1 бр. ъглов диван и 8 стола.

Имахме сериозен проблем с дървениците и се наложи да премахнем голяма част от мебелите. Ще сме благодарни, ако откликнете на призива ни и ни помогнете, тъй като средствата, отпуснати ни от общината, са крайно недостатъчни за покриване на нуждите на комплекса. Благодаря Ви!"


След оглед, направен от наши колеги на място, беше установено, че състоянието на мебелите и някои от стаите в сградите на комплекса наистина е окаяно.



Направихме списък с всички нужни мебели, уреди и материали за ремонт и се заловихме за работа. Ето всичко, което закупихме и доставихме в сградите на комплекса в Мездра:

Описание

Брой

Сума

Кухня за вграждане

1

3670 лв

Дивани

4

3750 лв

Табуретки

2

160 лв

Столове

8

990 лв

Кухненска маса

1

310 лв

Казанчета за тоалетна

3

417.21 лв

Душ

1

180 лв

Смесител

1

50 лв

Боядисване с латекс и изолиране на влага

1

327.60 лв

Гранитогрес

21 кв.м.

504.91 лв

Ламиниран паркет

13 кв.м.

342.08 лв

ОБЩО:

10661,18 лв

Трудно можем да ви опишем с думи чувството, което изпитахме, когато видяхме усмивките и бурните емоции, изписани на лицата на всички обитатели на социалната услуга, когато получиха новите си придобивки!


Благодарение на общите ни усилия и големите сърца на толкова много наши клиенти и партньори, които се включиха в коледната благотворителна кампания на Булагро, ние успяхме да дарим на тези така нуждаещи се хора не само по-добра материална среда, но и много по-важното за тях усещане за внимание, грижа и споделеност.


ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!



Kommentare


bottom of page