top of page

ФОНДАЦИЯ ХРИСТОФОР БУНАРДЖИЕВ В ПОДКРЕПА НА ДЕТСКИЯ ФЕСТИВАЛ "КАТО ЗВЕЗДИТЕ"


Сдружение с нестопанска цел „Поощряване и подпомагане на детски таланти – Вега” в лицето на Единствения в Европа пътуващ детски фестивал „Като звездите” успя да събуди обичта към фолклора и естрадата в подрастващото поколение, музикалните ръководители и социалните институции.

В периода на 17-годишното си съществуване сдружението има реализирани над 3050 спектакъла, 203 телевизионни излъчвания, благодарствени адреси от 254 общински, областни и социални институции. В последните 6 години са организирани и шест национални фестивала, специално насочени към децата от социалните домове. На националния фестивал през 2016 г., който бе под патронажа на вицепрезидента на Република България, г-жа Маргарита Попова, се събират над 250 деца от цяла България.

Тъй като стимулирането на детските таланти е сред основните приоритети на фондация "Христофор Бунарджиев", управителят на фондацията и изпълнителен директор на Булагро Груп - г-н Бунарджиев, с радост прие идеята да подпомогне организирането на седмия национален фестивал "Като Звездите" за децата от социалните институции. Той ще се проведе на 19.05.2017 г.  от 13:30 ч. на площада в град Мъглиж.


 

Opmerkingen


bottom of page